Terug

Volg Vandaag Inside

Hiariej bij FC Emmen terug in eredivisie

Hiariej bij FC Emmen terug in eredivisie

16 juli 2019, 13:26

FC Emmen heeft Tom Hiariej terug naar de eredivisie gehaald. De 30-jarige middenvelder trainde al een aantal weken mee met de selectie van trainer Dick Lukkien en hij heeft nu een contract voor één jaar ondertekend bij de Drentse eredivisionist. Hiariej voetbalde de afgelopen twee jaar in Australië bij Central Coast Mariners, waar hij een tijdje de gestopte topsprinter Usain Bolt als teamgenoot had.

"Het voelt goed om weer in Emmen te zijn", zegt de voormalig jeugdinternational van Oranje, die in het seizoen 2012-2013 als huurling al een half jaar bij Emmen speelde. "Ik kende de club, veel spelers en de trainer natuurlijk al. Vanaf het begin was er meteen een klik en dan is het mooi dat de club het ook in mij ziet zitten."

Hiariej komt uit de jeugd van FC Groningen, waarvoor hij jarenlang speelde. De multifunctionele middenvelder werkte daar ook samen met Lukkien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.