Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is een onderdeel dat we niet leuk vinden, maar je moet het accepteren'

'Het is een onderdeel dat we niet leuk vinden, maar je moet het accepteren'

2 apr 2021, 18:02

Zinedine Zidane verwijt de Spaanse voetbalbond niets nadat Sergio Ramos na de interlandperiode met een kuitblessure is teruggekeerd in Madrid. Door zijn blessure mist de aanvoerder van Real mogelijk de cruciale duels met Liverpool in de Champions League en de competitiewedstrijd tegen FC Barcelona.

Ramos liep de blessure niet op tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Spanje tegen Kosovo (3-1), maar na afloop, tijdens de coolingdown. Ramos viel pas in de 86e minuut in.

'Dit soort dingen gebeurt nou eenmaal in het voetbal. Het is een onderdeel dat we niet leuk vinden, maar je moet het accepteren. We willen hem zo snel mogelijk terughebben, want we weten wat voor speler en aanvoerder hij is', aldus Zidane. 'We moeten ons nu gewoon concentreren op de spelers die we hebben. Er komen veel wedstrijden aan in rap tempo en we zullen geen domme dingen doen.'

Zidane heeft Eden Hazard en Toni Kroos weer op het trainingsveld mogen begroeten. 'We hebben geen plan met hem en we zullen wel zien wanneer hij helemaal terug fit is', zei Zidane over Hazard. 'Dat kan over drie dagen zijn, maar als het tien dagen duurt, dan is dat ook aanvaardbaar voor ons. Wij zijn nu vooral blij dat het beter gaat met hem.'

Real neemt het zaterdag in La Liga op tegen Eibar. Dinsdag is Liverpool de tegenstander in de Champions League. Over acht dagen wacht FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.