Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène prijst Noa voor optredens in De Oranjewinter: 'Het lijkt alsof ze dit al jaren doet'

Hélène prijst Noa voor optredens in De Oranjewinter: 'Het lijkt alsof ze dit al jaren doet'

14 dec 2022, 12:00

Vanuit Qatar maakt Noa Vahle als sportverslaggeefster indruk met haar optredens in De Oranjewinter. Hoewel ze pas net begonnen is aan haar carrière als verslaggeefster, lijkt het alsof ze het al jaren doet, stelt Hélène Hendriks.

Onlangs vertelde Noa in een interview dat Hélène haar grote voorbeeld is: "Het is gek hoe dingen kunnen lopen. Op mijn 15e zag ik Hélène als voetbalverslaggeefster op tv en dacht ik: hey, vrouwen kunnen dit dus ook! Ze is absoluut een voorbeeld voor mij".

Tegenover Veronica Superguide is Hélène lovend over Noa, die een soortgelijk pad volgt. Hélène geeft Noa dan ook de nodige tips. Na uitzendingen van De Oranjewinter kijken ze bijvoorbeeld samen naar wat er goed en minder goed ging. "Dan zeg ik: dat kun je ook zo en zo doen. Noa staat open voor feedback, wil graag leren, is bescheiden en bereidt zich goed voor. Haar items zijn heel relaxed en ontspannen. Ik merk bij haar geen zichtbare spanning. Het lijkt alsof ze dit al jaren doet."

Volgens Hélène moet Noa komende jaren vooral meters blijven maken. “Ik weet niet of ze al gebeld is door Ziggo Sport", verwijst Hélène naar de sportzender die vanaf het seizoen 2024 - '25 de uitzendrechten heeft bemachtigd voor de Europese comepetities.

Zelf heeft Hélène al wel contact met Ziggo, onthult ze. "Dat zijn meer dan oriënterende gesprekken, maar die voeren ze wel met meer mensen. Het is geen geheim dat ik graag sport doe. Maar voorlopig heeft Talpa nog anderhalf jaar de rechten van het Europese voetbal."

In De Oranjewinter kwam Noa terug op een grap van René over haar vriend. Kijk het heerlijke fragment hieronder terug.

Noa sprak met vriend na grap René: 'Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt!'
1:25
Noa sprak met vriend na grap René: 'Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.