Terug

Volg Vandaag Inside

Hélène confronteert Fortuna-coach met verdachte actie in dug-out: 'Sorry, wat?'

Hélène confronteert Fortuna-coach met verdachte actie in dug-out: 'Sorry, wat?'

26 feb 2023, 15:20

Fortuna Sittard moest het zondagmiddag tegen Feyenoord stellen zonder trainer Julio Velázquez, die een schorsing uitzat. Tijdens de wedstrijd werd echter wel druk gebeld met een persoon buiten de dug-out: dus reden genoeg voor Hélène Hendriks om assistent-trainer Javier Chocarro aan de tand te voelen na afloop.

De wedstrijd bleek al snel een onmogelijke opgave te worden voor Fortuna. Na ruim een kwartier keken zij dankzij een eigen doelpunt van Ximo Navarro en een heerlijke treffer van Mats Wieffer namelijk al tegen een 0-2 achterstand aan. Nog voor rust zette Santiago Gimenez óók nog de 0-3 op het scorebord.

De gastheren wisten zichzelf op te richten na de theepauze, maar dat bleek uiteindelijk niet voldoende: 2-4. Tijdens de wedstrijd schakelden de camera's van ESPN enkele keren over naar de dug-out van Fortuna, waar de hulptrainers druk in de weer waren. Ook leken zij via een oordopje contact te hebben met een buitenstaander. En dat is opmerkelijk aangezien iedere inmenging van de geschorste Velázquez was verboden.

De tekst gaat verder onder de foto.

"Wat zei Velázquez aan de telefoon tegen Jaime Mut (assistent-trainer, red.)?", vroeg Hélène na afloop aan Chocarro. "Sorry, wat?", antwoordde de Spanjaard alsof zijn neus bloedde. Na een herhaling van Hélène's vraag kan hij een lacht niet onderdrukken: "Oh, nee. Wij belden niet met Julio. Wij hebben altijd contact met analisten op de tribune. Als je terug gaat kijken naar onze vorige wedstrijden, dan zie je dat er altijd mensen op de bank zitten die contact hebben met onze analisten", besluit Chocarro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.