Terug

Volg Vandaag Inside

Gijs Naber speelt Ronald Koeman in film over Zlatan Ibrahimovic

Gijs Naber speelt Ronald Koeman in film over Zlatan Ibrahimovic

20 mrt 2021, 10:00

Acteur Gijs Naber vertolkt de rol van voormalig Ajax-trainer Ronald Koeman in de biografiefilm over stervoetballer Zlatan Ibrahimovic. Het Nederlandse deel van de opnames voor de Zweedse film vinden komende week plaats, onder meer in de Johan Cruijff Arena. Dat heeft distributeur September Film zaterdag bekendgemaakt.

De film I AM ZLATAN concentreert zich op de beginjaren van de carrière van Ibrahimovic. De Zweeds-Bosnische voetballer speelde van 2001 tot 2004 als spits bij Ajax onder leiding van Ronald Koeman. Het Nederlandse gedeelte van de film wordt geproduceerd door het Amsterdamse productiebedrijf Keplerfilm, dat vorig jaar een Gouden Kalf won voor de film Bulado.

I AM ZLATAN wordt geregisseerd door Jens Sjögren. Ibrahimovic zelf was betrokken bij de totstandkoming van het scenario. De rol van Zlatan wordt vertolkt door twee verschillende acteurs: Dominic Andersson Bajraktati speelt Zlatan op 11-jarige leeftijd en Granit Rushiti speelt hem als jongvolwassene.

Gijs Naber is onder meer bekend van hits als Penoza, Judas, Zwarte Tulp en Aanmodderfakker. Distributeur September Film zal I AM ZLATAN volgend jaar uitbrengen in de bioscoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.