Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong blikt vooruit op PSG: 'Wij geloven dat we een comeback kunnen maken'

Frenkie de Jong blikt vooruit op PSG: 'Wij geloven dat we een comeback kunnen maken'

9 mrt 2021, 19:05

In aanloop naar het Champions League-treffen van FC Barcelona met Paris Saint-Germain nam Frenkie de Jong vanmiddag plaats bij de persconferentie. Hij blikte daarin vooruit op het duel van morgenavond.

'Ik voel me goed. We trainen goed en ik heb geen last van blessures. Dat is het belangrijkste. Vorig jaar speelde ik ook veel. Daar ben ik heel tevreden mee en zo hoop ik door te gaan', zo begint De Jong over zijn eigen situatie.

Het wordt een lastig verhaal voor Barcelona, gezien de ploeg van Ronald Koeman in de heenwedstrijd met 4-1 verloor. Toch ziet De Jong kansen morgen. 'Je moet altijd geloof houden, aar begint het mee. Wij geloven dat we een comeback kunnen maken en dat moeten we morgen laten zien. We zullen zien hoe de wedstrijd morgen gaat, maar wij hebben altijd het geloof in een comeback.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.