Terug

Volg Vandaag Inside

'Frank Masmeijer keert terug op televisie bij Viaplay'

'Frank Masmeijer keert terug op televisie bij Viaplay'

8 feb 2023, 09:50

Tot ieders verbazing werd Frank Masmeijer (61) afgelopen jaar vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis, nadat Koning Willem-Alexander hem gratie had verleend. Amper een jaar later staat de oud-presentator voor zijn rentree op de nationale televisie.

Masmeijer werd in 2014 opgepakt vanwege zijn betrokkenheid bij een onderschept drugstransport. Het zou gaan om het smokkelen van meer dan 400 kilo cocaïne in Antwerpen, zijn toenmalige woonplaats. Een jaar later kwam hij voorlopig op vrije voeten, waarna hij in 2018 wederom achter de tralies verdween. Ondanks het feit dat Masmeijer werd veroordeeld tot negen jaar celstraf, kwam hij in 2022 weer vrij: dankzij gratie van de Koning.

Nog geen jaar later lijkt de voormalig crimineel terug te keren op de buis, zo weet Privé. Volgens het roddelblad wordt in het diepste geheim gewerkt aan een tv-documentaire over Masmeijer - bekend van programma's als de 'Holidayshow' en 'Dinges.' Volgens bronnen wordt hij momenteel bijna dagelijks gefilmd en duren de opnames tot mei. In deze serie zou ook duidelijk worden wat reden was dat hij gratie kreeg van Willem-Alexander.

De documentaire wordt naar verluidt uitgezonden door streamingsdienst Viaplay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.