Terug

Volg Vandaag Inside

Ferdinand adviseert Ten Hag oude bekende terug te halen: 'Goede back-up achter Ronaldo'

Ferdinand adviseert Ten Hag oude bekende terug te halen: 'Goede back-up achter Ronaldo'

9 aug 2022, 14:50

Manchester United-icoon Rio Ferdinand ziet Danny Welbeck als een ideale breedteversterking voor "The Red Devils", zo vertelt hij in de Britse podcast FIVE. United informeerde deze week ook al tevergeefs naar Marko Arnautovic als extra optie voorin.

"Als Danny Welbeck bij Manchester United had gespeeld, zou hij in de basis hebben gestaan tegen Brighton", vertelt Ferdinand. "Ik ga deze twee (Lisandro Martínez en Harry Maguire, red.) vandaag terroriseren. Zo speelde hij vandaag."

Ferdinand zag Welbeck afgelopen zondag weer schitteren als in zijn hoogtijdagen bij Manchester United. "Hij oogde weer als de Welbeck van tien jaar geleden in het Santiago Bernabéu," daarmee doelt de oud-verdediger van onder meer West Ham United en Leeds United op het Champions League duel tussen United en Real Madrid in 2013. Toen was de 31-jarige spits trefzeker in het 1-1 gelijkspel tussen de twee Europese grootheden.

Ferdinand ziet Welbeck in deze vorm graag terug bij zijn oude club. "Op basis van deze wedstrijd: geen twijfel. Als je een tweede spits nodig hebt, is Welbeck een goede optie. Je hoeft maar tegen hem te zeggen dat hij vijftien à twintig wedstrijden gaat spelen als back-up van Cristiano Ronaldo", aldus de iconische verdediger.

Welbeck doorliep de hele jeugdopleiding van Manchester United en kwam tot 142 officiële duels voor "The Red Devils". De snelle spits kwam ook nog uit voor Arsenal, Preston North End, Sunderland en Watford.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.