Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag gefileerd om 'pr-ramp' bij United: 'Het is idioot!'

Ten Hag gefileerd om 'pr-ramp' bij United: 'Het is idioot!'

9 aug 2022, 11:30

Het seizoen is nog amper begonnen voor Erik ten Hag of hij ligt al onder vuur in Engeland. De eventuele komst van Marko Arnautović naar Old Trafford lijkt alleen maar meer olie op het vuur te gooien.

Hoewel de ploeg van Ten Hag een goede voorbereiding kende, ging het afgelopen zondag bij de openingswedstrijd in de Premier League direct mis: Brighton & Hove Albion bleek in het hol van de leeuw te sterk voor 'The Red Devils' (1-2). De roep voor nieuwe versterkingen wordt dan ook alleen maar luider.

United contracteerde eerder deze zomer Lisandro Martínez, Tyrell Malacia en Christian Eriksen. Arnautović zou de eerste aanvallende aanwinst kunnen worden, meldde The Athletic afgelopen weekend. De club van de Oostenrijker, Bologna, heeft echter weinig trek in een naderend vertrek: "We zijn er trots op dat een club als Manchester United interesse heeft in Marko, maar wij zijn niet van plan om hem te verkopen", aldus directeur Marco Di Vaio.

BBC-analist Chris Sutton vindt de interesse in de ex-speler van FC Twente een "pr-ramp". "Het is geschift om aan zijn komst te denken. Ik dacht dat het een grap was. Het is idioot. De supporters zien dit als een dwaling. Er zijn een miljoen andere spelers die aan United gelinkt zouden moeten worden. Dit is een regelrechte pr-ramp. Als Arnautovic wordt gehaald, komt Ten Hag onder enorme druk te staan."

René en Johan gaven Erik ten Hag afgelopen week advies over hoe hij moet omgaan met vedette Cristiano Ronaldo. Bekijk het fragment hieronder terug.

René en Johan terug op tv: Hoe moet Ten Hag omgaan met Ronaldo bij Manchester United?
2:08
René en Johan terug op tv: Hoe moet Ten Hag omgaan met Ronaldo bij Manchester United?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.