Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Twente wil Zerrouki alleen laten gaan voor dit extreme bedrag'

'FC Twente wil Zerrouki alleen laten gaan voor dit extreme bedrag'

31 jan 2023, 11:25

Maandagavond werd gemeld dat Feyenoord wederom bij FC Twente heeft aangeklopt voor de verdiensten van Ramiz Zerrouki. De Enschedeërs zijn naar verluidt echter niet onder de indruk geraakt van de uiterste krachtinspanning en verlangen een bedrag dat stukken hoger ligt.

De Rotterdammers zouden de middenvelder op de laatste dag van de transferwindow nog willen ophalen bij Twente. Daarvoor zouden zij bereid zijn om de verlangde 8 miljoen euro op tafel te leggen, ondanks het feit dat technisch directeur Jan Streuer eerder in januari al de deur dichtgooide voor onderhandelingen deze winter. "We hebben verschillende keren met Feyenoord gesproken. Ze zijn op 3 januari gekomen om hem over te nemen, maar we zijn er niet uitgekomen, dus Zerrouki moet gewoon blijven."

Nu lijkt de Zerrouki-deur tóch nog op een kiertje te staan voor Feyenoord, zo weet platform 1908 dinsdag te melden. Echter gaat de Algerijns international niét vertrekken voor het nieuwe bod uit Rotterdam-Zuid. Zo zouden de Tukkers hem alleen van de hand willen doen bij "een extreem bod van meer dan 10 miljoen euro". Dat bedrag zou Feyenoord niet op de bankrekening hebben staan en zou de transfer alleen mogelijk zijn met voorfinanciering.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.