Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord wil tóch doorpakken en is bereid om transferrecord te breken voor Zerrouki'

'Feyenoord wil tóch doorpakken en is bereid om transferrecord te breken voor Zerrouki'

30 jan 2023, 23:20

Feyenoord is een dag voor het sluiten van de winterse transferwindow weer uitgekomen bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers willen de middenvelder inlijven voor maar liefst acht miljoen, zo meldt Voetbal International maandagavond.

Volgens de bronnen is het nog onduidelijk hoe Twente zal reageren op het nieuwe bod van Feyenoord. Eerder was technisch directeur Jan Streuer namelijk stellig over het feit dat Zerrouki pas in de zomer mag vertrekken.

"We hebben verschillende keren met Feyenoord gesproken. Ze zijn op 3 januari gekomen om hem over te nemen, maar we zijn er niet uitgekomen, dus Zerrouki moet gewoon blijven", vertelde hij destijds.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.