Terug

Volg Vandaag Inside

F-Side: ‘Waarderen het enorm dat Wesley de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen’

F-Side: ‘Waarderen het enorm dat Wesley de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen’

2 aug 2023, 12:51

In navolging van Wesley Sneijder heeft nu ook de F-Side van zich laten horen over het gesprek dat de fanatieke supportersgroep voerde met de oud-voetballer.

Sneijder liet woensdag via Instagram weten dat hij heeft gesproken met leden van de F-Side, die zich vorige maand uiterst kritisch uitlieten, toen bekend werd dat Sneijder mogelijk een rol zou krijgen in de technische staf van Maurice Steijn. “Ajacieden, ik heb met de F-Side gesproken. Over mij. Over wat ik in het verleden heb gedaan wat niet handig was. Daarvoor mijn excuses gemaakt”, schreef hij. “Maar vooral over Ajax. Ajax is voor mij veel meer dan een voetbalclub. Ajax is familie. Ik ben een ras Utrechter. Voor mij geldt ook: voor eens een Ajacied, voor altijd een Ajacied.”

Na Sneijder laat ook de F-Side nu van zich horen. “Naar aanleiding van eerdere berichtgeving op deze website heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Wesley Sneijder en een afvaardiging van de F-Side”, zo schrijft de fanatieke supportersgroep. “Tijdens dit gesprek heeft Wesley aangegeven dat hij in het verleden dingen heeft gedaan die niet handig waren. Hij heeft daarvoor zijn excuses gemaakt.”

De harde kern van Ajax is erg te spreken over het feit dat Sneijder contact heeft gezocht. “We waarderen het enorm dat Wesley de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen en ons in het supportershome te woord te staan. Voor vele Ajacieden is Wesley een icoon van onze club, we hebben voor hem in de hekken gehangen. Voor ons is de kou uit de lucht. Alles wat er is gebeurd sluiten we hiermee af. Welkom thuis Wesley.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.