Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder richt zich op Instagram tot Ajax-supporters: 'Ajacieden...'

Wesley Sneijder richt zich op Instagram tot Ajax-supporters: 'Ajacieden...'

2 aug 2023, 12:10

Wesley Sneijder laat via Instagram weten dat hij heeft gesproken met de F-Side. De fanatieke aanhang van Ajax liet zich vorige maand kritisch uit, toen bekend werd dat Sneijder mogelijk een rol zou krijgen in de technische staf van Maurice Steijn.

“Als Sneijder komt, is het oorlog”, reageerde de F-Side, toen De Telegraaf naar buiten bracht dat Sneijder meerdere gesprekken met Ajax zou hebben gevoerd over een mogelijke terugkeer.

Inmiddels heeft Sneijder een goed gesprek met de F-Side achter de rug, zo laat hij weten. “Ajacieden, ik heb met de F-Side gesproken. Over mij. Over wat ik in het verleden heb gedaan wat niet handig was. Daarvoor mijn excuses gemaakt”, schrijft de Veronica Offside-analist. “Maar vooral over Ajax. Ajax is voor mij veel meer dan een voetbalclub. Ajax is familie. Ik ben een ras Utrechter. Voor mij geldt ook: voor eens een Ajacied, voor altijd een Ajacied”, besluit Sneijder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.