Terug

Volg Vandaag Inside

Emile Ratelband (73) verwelkomt negende kind bij draagmoeder in Thailand

Emile Ratelband (73) verwelkomt negende kind bij draagmoeder in Thailand

27 aug 2022, 16:55

Emile Ratelband heeft zaterdag zijn negende kindje mogen verwelkomen. Op Twitter deed de 73-jarige verslag van de bevalling, die in Thailand plaatsvond.

"Wat 'n zegen. Zo'n mooi, nieuw licht in ons leven", schrijft Ratelband bij een foto waarop hij zijn hand op zijn pasgeboren zoontje legt. De kleine heet Maximus Aurelius Frans Rudolph Willibrord en is volgens zijn vader om 12.44 uur "gezond" geboren in het Thaise Hua Hin. De naam Willibrord verwijst naar zijn goede vriend Willibrord Frequin, die in mei kwam te overlijden aan de gevolgen van Parkinson.

Begin dit jaar maakte Ratelband bekend dat hij opnieuw vader zou worden. De ondernemer zei toen al dat hij het kindje via een Thaise draagmoeder ter wereld wilde laten komen. De 73-jarige had al acht kinderen uit drie relaties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.