Terug

Volg Vandaag Inside

Willibrord Frequin (80) overleden

Willibrord Frequin (80) overleden

26 mei 2022, 18:02

Willibrord Frequin is overleden. De journalist en voormalig televisiepresentator overleed donderdag op 80-jarige leeftijd. Dat laat zijn familie weten aan het ANP.

'In de ochtend van 26 mei, bij het aanbreken van Hemelvaartsdag, is een einde gekomen aan het leven van Willibrord Frequin, televisiepersoonlijkheid die meer dan een halve eeuw gezicht gaf aan uiteenlopende programma’s', laat de familie weten.

Vorig jaar werd bij Frequin de ziekte van Parkinson geconstateerd. Naar eigen zeggen was deze variant te vergelijken met ALS en zouden al zijn lichaamsfuncties er langzaam mee stoppen. Ook kampte Frequin met hartproblemen. In april zei de televisiemaker tegen De Telegraaf dat het einde van zijn leven in zicht was. 'Het gaat niet best. Eigenlijk is het gewoon klote. Mijn lichaam is op en wil niet meer', zei hij tegen de krant. 'Ik wil er niet bij stilstaan en probeer nog een beetje te genieten.'

Fons de Poel, vriend en collega van Frequin, bracht begin dit jaar het boek ‘Willibrord: Verlegen Vlegel’ uit. Donderdag is hij te gast bij Vandaag Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.