Terug

Volg Vandaag Inside

Donderdag meer dan 1 miljoen kijkers voor Vandaag Inside

Donderdag meer dan 1 miljoen kijkers voor Vandaag Inside

3 feb 2023, 10:45

Vandaag Inside heeft donderdagavond opnieuw de magische grens van 1 miljoen kijkers beslecht. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek (SKO) vrijdagochtend.

Naast Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp waren ook Job Knoester en Merel Ek te zien bij SBS6. In totaal stemden gemiddeld maar liefst 1.010.000 mensen af naar de uitzending van Vandaag Inside, met een maximum van 1.600.000 kijkers die voor de buis zaten. Daarmee staan Johan, Wilfred en René in de top-10 best bekeken programma's van donderdag.

In 2022 keken slechts enkele keren eerder méér dan 1 miljoen mensen naar een uitzending van Vandaag Inside. Op 5 december zagen bijvoorbeeld 1.012.000 mensen hoe Sinterklaas de studio op z'n kop zette, terwijl een dag later zelfs 1.090.000 mensen voor de buis zaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.