Terug

Volg Vandaag Inside

Ruim 1 miljoen kijkers zien Sinterklaas de show stelen bij De Oranjewinter

Ruim 1 miljoen kijkers zien Sinterklaas de show stelen bij De Oranjewinter

6 dec 2022, 08:45

Sinterklaas trok maandag 5 december weer door het land en bracht op de valreep nog een bezoekje aan de studio van De Oranjewinter. Dat bleef niet onopgemerkt, aangezien meer dan 1 miljoen kijkers afstemden op SBS6, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO) dinsdagochtend

Kijkers zagen dat de goedheiligman ook enkele cadeaus had meegenomen voor de mannen. Zo kreeg Wilfred Genee een karaoke-verbod, René een scooterhelm mét dildo en Johan een Deens model. Het zorgde voor historische televisiebeelden die bekeken zijn door maar liefst 1.012.000 kijkers. Daarmee versloeg De Oranjewinter onder meer Sint en de Leeuw (879.000 kijkers) en Op1 (811.00 kijkers) waar slechts Hulpsinterklazen kwamen opdraven.

Bekijk hieronder hoe Sinterklaas de studio van De Oranjewinter op z'n kop zette!

Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!
16:42
Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.