Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit had een affiche van de Champions League kunnen zijn'

'Dit had een affiche van de Champions League kunnen zijn'

19 mrt 2021, 20:18

Erik ten Hag van Ajax kijkt uit naar de ontmoetingen in de Europa League tegen AS Roma. 'Dit had een affiche van de Champions League kunnen zijn, met deze twee mooie clubs', zo liet hij weten.

Een voorkeur had hij niet direct bij de loting. 'Bij de laatste acht van een Europees toernooi zit nooit een zwakke tegenstander. Ze zijn allemaal ijzersterk. AS Roma heeft eerder al zeer goede resultaten neergezet, we weten wat ons staat te wachten. Ik verwacht dat de vorm van de dag bepalend zal zijn.'

Ten Hag: 'We zijn blij er in deze fase weer bij te zijn. Onze ambities zijn hoog. De laatste jaren doen we mee in Europa, er zit continuïteit in onze prestaties. Maar we willen volhouden en doorgaan. Goed is niet goed genoeg voor ons, we willen steeds beter.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.