Terug

Volg Vandaag Inside

'De ontdekking van dit WK is volgens mij toch echt Noa Vahle'

'De ontdekking van dit WK is volgens mij toch echt Noa Vahle'

17 dec 2022, 11:15

Noa Vahle wordt alom geroemd voor haar optredens als sportverslaggeefster in De Oranjewinter. Oók Marieke Derksen is vol lof over Noa, die tijdens het WK in Qatar "het beste en meest echte verslag" deed.

Dat schrijft Marieke op Twitter. Daarmee treedt zij in de voetsporen van haar vader Johan, die Noa geregeld roemt om haar rol in De Oranjewinter. "Vanaf het eerste moment deed ze het meteen goed. Dat hebben wij ook niet gehad. Normaal gesproken moet je eerst een beetje ervaring opdoen, maar zij ging voor een camera staan en het kwam eruit." Ook René van der Gijp had mooie woorden over voor Noa: "Ik vind dat ze het zó knap doet, op die leeftijd. Ze heeft ook een prettige uitstraling en stem. Ik vind het écht knap".

In een interview vertelde Noa dat Hélène Hendriks haar grote voorbeeld is. Hélène is op haar beurt ook onder de indruk van Noa: "Noa staat open voor feedback, wil graag leren, is bescheiden en bereidt zich goed voor. Haar items zijn heel relaxed en ontspannen. Ik merk bij haar geen zichtbare spanning. Het lijkt alsof ze dit al jaren doet".

Marieke Derksen

In het rijtje met bewonderaar van Noa komt nu ook Marieke Derksen. "De ontdekking van dit WK is volgens mij toch echt Noa Vahle", stelt de uitgeefster. Ze somt op: "Wél aan Infantino de vraag stellen over dode arbeiders. Wél de One Love band dragen. Nog steeds tegengewerkt door de idiote boycot van Oranje, bracht ze naar mijn idee het beste, meest echte verslag", concludeert Marieke.

Noa Vahle en Valentijn zorgen voor sentimenteel moment: ‘Moeten we de tissues erbij halen?’
2:48
Noa Vahle en Valentijn zorgen voor sentimenteel moment: ‘Moeten we de tissues erbij halen?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.