Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer verwacht geen monsterscore tegen Gibraltar

De Boer verwacht geen monsterscore tegen Gibraltar

30 mrt 2021, 22:41

Bondscoach Frank de Boer gaat uit van een ruime overwinning van het Nederlands elftal, dinsdagavond bij Gibraltar. "Tegen Letland wonnen we vorige week met 2-0. Wat mij betreft mogen het er nu minimaal 3, 4, 5 meer zijn", zei hij bij de NOS.

Een monsterscore van 10-0 of meer ziet hij niet in het verschiet liggen. "Dat is allemaal een beetje overdreven. Zulke scores zie je niet veel. We voetballen ook nog eens in hun stadion en op kunstgras. Mocht het in de dubbele cijfers lopen zou dat een knappe prestatie zijn."

De Boer had niet overwogen de opstelling vergeleken met Letland te wijzigen. "We hebben tegen de Letten met een grote intensiteit gespeeld en heel veel kansen afgedwongen. Er hadden er een paar meer in gemogen. Maar met dezelfde instelling verwacht ik dat er vanavond meer vallen."

In de kwalificatiereeks verloor Oranje eerder van Turkije.

De wedstrijd tegen Gibraltar begint om 20.45 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.