Terug

Volg Vandaag Inside

Casillas en journaliste 11 jaar na 'WK-kus' uit elkaar

Casillas en journaliste 11 jaar na 'WK-kus' uit elkaar

14 mrt 2021, 09:17

Na de WK-finale van 2010 deelden de Spaanse doelman Iker Casillas en tv-presentatrice Sara Carbonero hun liefde voor elkaar openlijk met de hele wereld, maar nu is de relatie voorbij. Via Instagram maakten ze hun scheiding bekend. Casillas (39) en Carbonero (37) hebben samen twee kinderen en trouwden in 2016.

Als journaliste van een Spaans tv-station voerde Carbonero regelmatig interviews met Casillas, de keeper van Real Madrid en het Spaanse elftal. Het leidde tot een opbloeiende liefde. Na de WK-finale van 2010, waarin Spanje na verlenging met 1-0 won van Nederland, gaf Casillas de journaliste live tijdens een interview op tv een innige kus. Het bleek dat ze toen al enige tijd een liefdeskoppel vormden, die uiteindelijk uitmondde in een gezin en een huwelijk.

Zowel Casillas als Carbonero kreeg de afgelopen jaren te maken met nogal wat tegenslagen. De doelman belandde in 2019 na een hartaanval in het ziekenhuis en moest uiteindelijk zelfs zijn carrière bij FC Porto beëindigen. Bij Carbonero werd in dat jaar een kwaadaardige tumor ontdekt. Eén van haar eierstokken moest verwijderd worden.

Het glamourkoppel gaat nu uit elkaar. "Respect, genegenheid en vriendschap zullen altijd blijven", schrijven ze in een gezamenlijke verklaring. "Onze prioriteit is liefde en toewijding, om het welzijn en de opvoeding van onze kinderen te delen en hen te beschermen, zodat ze opgroeien in een stabiele en gezonde omgeving."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.