Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline betreurt gedrag van Ajax-fans: 'Heel sneu, misschien ben ik een watje wat dat betreft'

Caroline betreurt gedrag van Ajax-fans: 'Heel sneu, misschien ben ik een watje wat dat betreft'

31 mei 2023, 12:27

Caroline van der Plas leeft mee met Edwin van der Sar. De politica liet zich dinsdag bij de talkshow Jinek uit over het pijnlijke vertrek van Van der Sar als algemeen directeur bij Ajax.

Jinek vroeg aan Caroline of Van der Sar niet had moeten blijven. "Hij moet zijn eigen keuze maken, maar wat ik heel jammer vind, is dat dit blijft hangen na een heel mooie carrière", reageerde Caroline. "Nederland heeft ontzettend van hem genoten in zijn hoogtijdagen. Ik vind het altijd wel een beetje sneu voor zo'n persoon dat dit blijft hangen en het mooie en goede wat hij heeft gedaan niet."

Van der Sar werd voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd tegen FC Utrecht uitgefloten door de supporters van Ajax. "Ze zullen er wel goede redenen voor hebben, maar dat iemand zo wordt uitgejouwd", vervolgde Caroline. "Dat vind ik ook wel een beetje tekenend voor de samenleving op dit moment. Cancelcultuur, mensen meteen boos. Ik vind het een beetje zielig voor hem dat het op deze manier moet gaan."

"Die fans geven ook uiting aan wat zij vinden", ging Caroline verder. "Ik ben misschien een watje wat dat betreft, maar ik vind het allemaal zo hard tegenwoordig. Dat zie je in allerlei dingen, in de hele samenleving en dat zie je hier dus ook weer. Voor de persoon Van der Sar vind ik het dan heel sneu", besluit de BBB-fractievoorzitter over het pijnlijke afscheid van Van der Sar.

In Vandaag Inside bespraken de mannen dinsdag het vertrek van Van der Sar bij Ajax. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Valentijn noemt mogelijke opvolger Van der Sar: 'Dat zou de beste keuze zijn'
5:27
Valentijn noemt mogelijke opvolger Van der Sar: 'Dat zou de beste keuze zijn'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.