Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Sar hard uitgefloten door Ajax-fans bij afscheid Stekelenburg en Reiziger

Van der Sar hard uitgefloten door Ajax-fans bij afscheid Stekelenburg en Reiziger

21 mei 2023, 14:55

Edwin van der Sar is voorafgaand aan het thuisduel met FC Utrecht hard uitgefloten door een gedeelte van de Ajax-fans. De algemeen directeur van de Amsterdammers nam het woord om afscheid te nemen van doelman Maarten Stekelenburg en assistent-trainer Michael Reiziger.

Van der Sar sprak het duo kort toe. De algemeen directeur werd hard uitgefloten door een deel van de aanwezige fans in de Johan Cruijff ArenA. Zij houden de oud-doelman verantwoordelijk voor een mislukt seizoen. Ajax heeft na een paar succesvolle jaren geen prijs gepakt.

Onder leiding van Van der Sar vond Ajax pas onlangs met de Duitser Sven Mislintat een opvolger voor de begin vorig jaar vertrokken directeur voetbalzaken Marc Overmars. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar slaagden er afgelopen zomer niet in een succesvolle selectie samen te stellen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.