Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey ontkracht gerucht: 'Ik lees over een carrièreswitch, maar dat klopt niet'

Brobbey ontkracht gerucht: 'Ik lees over een carrièreswitch, maar dat klopt niet'

26 mrt 2021, 09:27

Brian Brobbey is een aantal dagen geleden benaderd door de bondscoach van Ghana, maar is niet bezig met een switch in zijn interlandcarrière. Dat vertelt de aanvaller in gesprek met Voetbal International.

'Die trainer heeft er met mijn broer over gesproken, volgens mij. Ik ben daar niet mee bezig', vertelt Brobbey. 'Ik laat mijn broer gewoon praten. Ik lees over een carrièreswitch van Brobbey, maar dat klopt niet.'

De 19-jarige Brobbey is met Jong Oranje mee naar het EK 2021 in Hongarije. Zaterdag neemt de ploeg van trainer Erwin van de Looi het op tegen Duitsland. 'Zaterdag moeten we er weer staan en gewoon winnen. Ik ben in ieder geval ready.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.