Terug

Volg Vandaag Inside

'Benzema gaat Ronaldo achterna en tekent in Saudi-Arabië'

'Benzema gaat Ronaldo achterna en tekent in Saudi-Arabië'

5 juni 2023, 11:58

Real Madrid maakte zondagochtend bekend dat hun Franse superspits Karim Benzema de club gaat verlaten. Benzema speelde gister voor het laatst in Santiago Bernabeu en nam met een doelpunt afscheid van het publiek. Volgens Fabrizio Romano is zijn volgende club al bekend.

De transfer-expert meldt maandagochtend op Twitter namelijk dat Benzema een contract gaat tekenen bij Al-Ittihad, een club uit Saudi-Arabië. Volgens Romano gaat de Fransman tekenen tot 2025, met nog een optie voor nog een jaar. Naar verluidt gaat Benzema meer dan 100 miljoen per jaar verdienen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.