Terug

Volg Vandaag Inside

Benfica koploper na zege op FC Porto

Benfica koploper na zege op FC Porto

7 okt 2018, 22:33

LISSABON (ANP) - Benfica is de nieuwe koploper in de Portugese competitie. De club uit Lissabon, tegenstander van Ajax in de Champions League, won de topper tegen FC Porto met 1-0 en heeft nu net als Sporting Braga zeventien punten na zeven duels. Benfica heeft echter een beter doelsaldo. FC Porto volgt op twee punten.

De Zwitserse international Haris Seferovic zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Yacine Brahimi kreeg een slotfase een goede kans op de gelijkmaker. De Algerijn van Porto krulde de bal echter naast het doel. Benfica moest de slotfase met tien man afwerken. De Argentijn Christian Lema kreeg zijn tweede gele kaart en moest van het veld.

Benfica speelt op 23 oktober in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax. Twee weken later, op 7 november, ontvangen de Portugezen Ajax in eigen huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.