Terug

Volg Vandaag Inside

Beau deelt opnieuw sneer uit aan Wilfred, tot genoegen van Johan

Beau deelt opnieuw sneer uit aan Wilfred, tot genoegen van Johan

24 mrt 2023, 11:43

Beau van Erven Dorens heeft in zijn talkshow Beau opnieuw een sneer uitgedeeld aan Wilfred Genee, tot genoegen van Johan Derksen: "Ik moet wel erg lachen om jullie mediaoorlog."

Het begon afgelopen maandag, toen Beau in RTL Boulevard over Wilfred zei: "Hij is ontegenzeggelijk een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen, maar hij doet het gewoon waanzinnig goed. Voortdurend is hij bezig om mensen echt helemaal het bloed onder de nagels vandaan te treiteren, maar dat werkt als een trein."

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, reageerde Wilfred deze week cynisch: "Ik was helemaal van slag toen ik dat las. Dat was keihard." Hij vervolgde op serieuzere toon: "Beau heeft een hele andere stijl dan ik. Als je Beau hier aan tafel zet op mijn plaats, denk ik dat je toch een ander programma krijgt. Iedereen heeft een andere stijl, en ik vind het prima. Ik vind Beau een aardige collega, ik heb geen enkele moeite met hem. Ik moet er erg om lachen altijd."

"Wij hebben een iets andere stijl," ging Wilfred verder. "Je moet altijd doen waar je goed in bent en wat voor je werkt. Ik kan dat niet, middle of the road-interviews geven of houden. Dat lukt mij gewoon echt niet. Ik vind het echt heel knap van mensen die dat kunnen. Zij gaan zitten en stellen de vragen die je aan ziet komen. Dan loopt het interview wel, maar er gebeurt nooit zoveel."

Tekst gaat verder onder de video.

In de Wandelgangen met Merel Ek: Wilfred reageert op stevige uithaal Beau van Erven Dorens
4:25
In de Wandelgangen met Merel Ek: Wilfred reageert op stevige uithaal Beau van Erven Dorens

Beau kon het vervolgens niet laten om op zijn beurt weer een sneertje aan Wilfred uit te delen. Hij kreeg woensdag in zijn talkshow een bloedzuiger op zijn arm gelegd, waar hij tegen zei: "Hai, liefje. Hoe zullen we hem noemen? Hai, Wilfred!" De beelden waren donderdagavond te zien in Vandaag Inside, waar Wilfred er hartelijk om kon lachen: "Als de kijkcijfers niet omhoog gaan, eet 'ie hem binnenkort op natuurlijk!"

Johan zei vervolgens: "Ik moet wel erg lachen om jullie mediaoorlog. Beau vindt jou een vreselijke man en jij vindt Beau middle of the road. En ik als onpartijdige rechter: jullie hebben allebei gelijk!" Wilfred reageerde: "Ja, dat klopt ja. Ik vind Beau een hartstikke aardige gozer." "Maar inderdaad middle of the road", voegde Johan toe. "Ja, het is een andere vorm, hè," aldus Wilfred. "Wij proberen het iets scherper te maken aan deze tafel, heb ik de indruk." Johan concludeerde met een glimlach: "Ja, maar daarom ben jij een vreselijke man." "Ja, dat zal wel meespelen, anders werkt het natuurlijk niet," sloot Wilfred af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.