Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik vind Wilfred Genee een verschrikkelijk mens, maar hij is waanzinnig goed!'

'Ik vind Wilfred Genee een verschrikkelijk mens, maar hij is waanzinnig goed!'

20 mrt 2023, 21:08

Beau van Erven Dorens is maandagavond terug met zijn talkshow Beau op RTL4: hij neemt het stokje weer over van Eva Jinek. In gesprek met RTL Boulevard blikt hij vooruit én reageert hij op het succes van Vandaag Inside.

Verslaggever Aran Bade vraagt aan Beau: "Er moet een beetje aan getrokken worden wat betreft de kijkcijfers. Hoe kijk jij daarnaar?" De presentator reageert: "Ik denk dat dat helemaal nergens op slaat. Dat heeft met zoveel zaken te maken. Het heeft te maken met hoe RTL ervoor staat, maar ook met de concurrentie. Laten we wel wezen: de mannen van Vandaag Inside scoren als een tierelier."

Over Johan, Wilfred en René zegt Beau verder: "Die jongens hebben met een soort bijtel een stuk ijzererts te pakken, wat écht hartstikke goed is. Ik gun ze hun succes. Wilfred Genee is ontegenzeggelijk een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen, maar hij doet het gewoon waanzinnig goed. Voortdurend is hij bezig om mensen echt helemaal het bloed onder de nagels vandaan te treiteren maar dat werkt als een trein."

In het verleden was er al spanning voelbaar tussen Wilfred en Beau bij Café Hendriks & Genee. Bekijk het in de video hieronder!

Beau woest op Wilfred: ‘Jij moet niets zeggen over kijkcijfers’
5:15
Beau woest op Wilfred: ‘Jij moet niets zeggen over kijkcijfers’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.