Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis dolt met Duitsers in skilift: 'Deutschland ist nach hause, hé?'

Bas Nijhuis dolt met Duitsers in skilift: 'Deutschland ist nach hause, hé?'

4 dec 2022, 11:20

Waar het Nederlands elftal is doorgedrongen tot de kwartfinale van het WK in Qatar, zijn onze buurlanden ten oosten (Duitsland) en zuiden (België) al uitgeschakeld in de groepsfase. Reden genoeg voor een dolletje, dacht ook Bas Nijhuis.

De vriend van de show is op een welverdiende skivakantie in Oostenrijk en kwam daar in de skilift prompt enkele Duitsers tegen. "Duitsland is al uitgeschakeld, hé? Misschien kunnen jullie voor Nederland zijn?", grapt Bas waarna hij zijn Oranje-sjaal in de handen drukt van de lachende Duitser.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.