Terug

Volg Vandaag Inside

Arie Boomsma reageert op woorden Johan na filmpjes: ‘Hij moet professionele hulp zoeken!’

Arie Boomsma reageert op woorden Johan na filmpjes: ‘Hij moet professionele hulp zoeken!’

26 apr 2023, 16:29

Fitnessgoeroe Arie Boomsma heeft in Panorama een boekje opengedaan over de filmpjes die hij tegenwoordig maakt op Instagram. Het blad legde Arie Boomsma uitspraken van Johan Derksen aan hem voor.

Na het zien van twee filmpjes van Arie Boomsma, waarin hij tegen een glijbaan op rent en drie bezems omhoog probeert te houden, was Johan een aantal maanden geleden duidelijk: "Een volwassen man die dit soort dingen doet, moet echt professionele hulp zoeken!"

Boomsma reageert in Panorama als volgt op de uitspraken van Johan: "Alles wat ik vertel en laat zien, is wetenschappelijk onderbouwd. En ik laat nooit iets zien wat niet zinvol is", begint de sportgoeroe. "Natuurlijk ziet het er voor veel mensen wat gek uit als ik een coördinatie-oefening doe met bezems, maar in de psychologie is dat al heel lang een bekende cognitieve oefening. Ik weet ook wel dat het iets ludieks heeft, dus het geeft niet dat sommige mensen erom lachen."

"Het tapen van de mond wordt door logopedisten en mondhygiënisten al jaren geadviseerd. Ik weet dat omdat ik me al jaren in deze materie verdiep. Ik vind het helemaal niet erg dat er om gelachen wordt. Ik zit hele dagen met mijn neus in onderzoeken en boeken, ben omgeven door trainers en wetenschappers die in de voorlinies van fitness werken", legt de presentator uit.

Hij besluit zijn woorden met uit te leggen waar hij het voor doet. "Ik geniet er enorm van om mensen op die manier in beweging te brengen, te motiveren en ja, soms ook gewoon even te laten lachen."

Bekijk hieronder Johan zijn reactie op de twee filmpjes van Arie Boomsma!

Johan ziet TikTok-filmpjes Arie Boomsma: ‘Die moet professionele hulp zoeken’
1:08
Johan ziet TikTok-filmpjes Arie Boomsma: ‘Die moet professionele hulp zoeken’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.