Terug

Volg Vandaag Inside

'Antony wederom afwezig op training: wil dat Ajax onderhandelt met Manchester United'

'Antony wederom afwezig op training: wil dat Ajax onderhandelt met Manchester United'

20 aug 2022, 19:25

Antony blijft de gemoederen bij Ajax bezig houden. De Amsterdammers weigerden woensdag een monsterbod van 80 miljoen euro van Manchester United, maar de Braziliaan ziet een transfer naar verluidt nog wel zitten.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano zaterdag. Vrijdag schitterde Antony door afwezigheid bij de training van Ajax. Volgens de Italiaanse transferexpert herhaalde hij dat op zaterdag. "Antony kwam vandaag niet opdagen op de training met Ajax-teamgenoten - omdat hij echt wil dat het Ajax-bestuur met Manchester United onderhandelt."

Tekst gaat verder onder de tweet.

Het is niet duidelijk of Ajax heeft toegestemd met de afwezigheid van Antony. Echter stelt Fabrizio Romano dat zijn absentie op de trainingen een gevolg kan hebben voor zondag, wanneer de hoofdstedelingen Sparta Rotterdam treffen. "Ik heb opnieuw te horen gekregen dat Antony mogelijk uit de Ajax-selectie valt voor de wedstrijd van morgen in Rotterdam. Dat wordt sinds gisteren besproken."

In Veronica Offside vertelde Kees Jansma dat hij zich ergert aan Antony. Bekijk het fragment hieronder terug.

Kees Jansma over Antony: 'Ik vind hem héél vervelend!'
2:11
Kees Jansma over Antony: 'Ik vind hem héél vervelend!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.