Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax weigert monsterbod van 80 miljoen euro op Antony'

'Ajax weigert monsterbod van 80 miljoen euro op Antony'

18 aug 2022, 22:55

Manchester United heeft woensdag opnieuw een bod gedaan op Antony. Het zou naar verluidt gaan om een bedrag van 80 miljoen euro.

Dat meldt The Athletic donderdag. Het United van Erik ten Hag is naarstig op zoek naar aanvallende impulsen, nadat het in de competitie verloor van Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0). De club zal dan wél diep in de buidel moeten tasten, want Ajax is niet van plan om de Braziliaan te laten vertrekken deze zomer. Zodoende is het bod van 80 miljoen euro ook afgeslagen door de Amsterdammers.

Het is niet duidelijk of 'The Red Devils' nu afzien van de transfer. Wél weet The Athletic dat Cody Gakpo tot de alternatieven behoort, mocht Antony deze zomer niet naar Manchester komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.