Terug

Volg Vandaag Inside

Angela verbijsterd door Jan Slagter als Hulpsinterklaas bij Op1: 'Gênant'

Angela verbijsterd door Jan Slagter als Hulpsinterklaas bij Op1: 'Gênant'

6 dec 2022, 16:30

Terwijl de échte Sinterklaas maandagavond de show stal bij De Oranjewinter, verscheen Jan Slagter als Hulpsinterklaas bij talkshow Op1. Zijn optreden zorgde voor verbazing bij televisierecensente Angela de Jong: "Dat Op1 zich voor deze rancuneuze act leent, is belachelijk".

Op pakjesavond verscheen ook bij RTL Boulevard een Hulpsinterklaas, namelijk Kees van der Spek. Angela heeft er geen goed woord voor over: "Hij liet zien dat hij vooral nog heel lang misdaadprogramma’s moet maken bij RTL, want Sinterklaas spelen kan hij voor geen meter. Hij voerde een amateuristische act op, die nog eens werd versterkt door een veel te opgewonden kirrende Bridget Maasland", schrijft Angela in het Algemeen Dagblad.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Volgens Angela was het tegenovergestelde het geval bij De Oranjewinter. Zij zag hoe directeurtje voor hilariteit zorgde en cadeaus uitdeelde: Johan kreeg van de goedheiligman een Deens model, Wilfred een karaoke-verbod en René een brommerhelm mét dildo. Ruim 1 miljoen kijkers stemden af naar SBS6, waarna Sinterklaas veelal werd geprezen op sociale media.

"Maar toen begon Op1", gaat Angela verder. "En daar verging me de lust tot een lollig stukje. Omroep MAX-directeur Jan Slagter had zich op de WNL-maandag in een tabberd gehesen om een werkelijk gênant toneelstukje op te voeren en ondertussen nog eens zijn vriend Frans Klein in bescherming te nemen".

Het "absolute dieptepunt" was volgens Angela toen de Hulpsinterklaas vertelde dat hij bezems naar omroep van Matthijs van Nieuwkerk had gestuurd omdat die "versleten waren van het straatje schoonvegen". Ook verwees de Hulpsinterklaas naar NPO-baas Suzanne Kunzeler, die in een lange zwarte rok zat bij Nieuwsuur. "Dat is niet grappig, dat is ronduit seksistisch en kwaadaardig, de NPO onwaardig. Dat Op1 zich voor deze rancuneuze act leent, is belachelijk", besluit Angela.

Bekijk hieronder hoe Sinterklaas de studio van De Oranjewinter op z'n kop zette!

Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!
16:42
Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.