Terug

Volg Vandaag Inside

Angela de Jong geniet van Harry Mens: 'Als dit interview de Sonja Barend Award niet wint...'

Angela de Jong geniet van Harry Mens: 'Als dit interview de Sonja Barend Award niet wint...'

18 sep 2023, 17:33

Angela de Jong heeft afgelopen weekend genoten van het interview van Harry Mens met Paul de Leeuw. Dat schrijft ze in haar column voor het Algemeen Dagblad.

"Geloof me: als u afgelopen weekend alles hebt gemist en maar tijd hebt om één dingetje terug te kijken, dan moet u het interview van Harry Mens met Paul de Leeuw in Business Class aanzetten," begint Angela. "Het is classic Harry Mens, die als een emotieloze robot het ene onderwerp na het andere zat op te lepelen van zijn blaadje, zonder ook maar een seconde te luisteren naar zijn gast."

De televisiecolumniste vervolgt: "En classic Paul de Leeuw, die met pretogen de surrealistische mix van vragen over zijn moeder, over zijn vakantie, zijn villa die te koop staat, de ChristenUnie en over zijn zoons (‘Zijn die nou ook homo omdat jij en je man dat zijn? Dat wordt zo verteld bij de kapper toch’, aldus Harry, die dit soort dingen natuurlijk feilloos weet) aanhoorde en er steeds meer lol in kreeg om Harry te dollen. Hoogtepunt was een onzinverhaal over dat hij op vakantie met de boot naar Bali is geweest."

"Het onmogelijke gebeurde: Harry schoot er pardoes van uit zijn half-comateuze toestand. Met de boot? Naar Bali? Dat kon toch niet? Hij krabde van verwarring in zijn nek. Ja, hield Paul stug vol. Via Spanje, de cadeautjes ophalen en dan terug om 18 november in Amsterdam aan te meren. En nog steeds ging er geen lampje branden bij onze meesterinterviewer. Hij kon Paul alleen nog maar totaal verbijsterd aankijken en ‘hoe hoe’ murmelen. Echt, als dit interview de Sonja Barend Award niet wint, dan wint Harry hem nooit," besluit Angela.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.