Terug

Volg Vandaag Inside

Harry Mens verbaast Paul de Leeuw met vraag: 'Van wie heb jij dat?'

Harry Mens verbaast Paul de Leeuw met vraag: 'Van wie heb jij dat?'

17 sep 2023, 17:14

Harry Mens ontving zondagochtend Paul de Leeuw in zijn programma Business Class. De presentator, die regelmatig wordt besproken bij Vandaag Inside, verbaasde Paul de Leeuw met een van zijn vragen: "Van wie heb jij dat?"

Bekijk het fragment hieronder.

Raymond Mens, regelmatig te zien als bargast bij Vandaag Inside, reageert op de video: "Volgens mij stelt Harry (geen familie) zijn vraag uit oprechte interesse. Bovendien zou het best kunnen dat er ‘bij de kapper’ zo tegenaan gekeken wordt, waarna Paul rustig duidelijk maakt dat dit onzin is. Niks aan de hand, zou ik zeggen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.