Terug

Volg Vandaag Inside

'Alfred Schreuder hard op weg naar Leeds United'

'Alfred Schreuder hard op weg naar Leeds United'

13 feb 2023, 11:00

Alfred Schreuder lijkt dicht bij een verhuizing naar de Premier League. De voormalige Ajax-trainer wordt in de Engelse media nadrukkelijk in verband gebracht met Leeds United.

"Alfred Schreuder is één van de kandidaten om hoofdcoach te worden bij Leeds", meldt Sky Sports. "Leeds is nu dicht bij een nieuwe trainer aan het komen en het ziet ernaar uit dat het Alfred Schreuder gaat worden."

De 50-jarige trainer was zondag als toeschouwer aanwezig bij de 2-0-thuisnederlaag van Leeds tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Schreuder zou ook een rondleiding hebben gekregen op Elland Road.

Ontslag Marsch

Leeds is op zoek naar een nieuwe coach sinds het ontslag van Jesse Marsch begin februari. De nummer 17 van de Premier league staat op dit moment 1 punt boven de degradatiezone. Eerder was de club ook geïnteresseerd in Feyenoord-trainer Arne Slot, maar die mag vanwege een clausule in zijn contract alleen voor een bepaald bedrag vertrekken uit Rotterdam.

Schreuder werd eind januari bij Ajax ontslagen na een reeks van zeven competitieduels zonder overwinning en werd opgevolgd door John Heitinga. Schreuder was eerder hoofdcoach bij TSG 1899 Hoffenheim en Club Brugge en assistent onder Ronald Koeman bij FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.