Terug

Volg Vandaag Inside

'Slot heeft clausule in contract: kan alleen voor bepaald bedrag vertrekken'

'Slot heeft clausule in contract: kan alleen voor bepaald bedrag vertrekken'

8 feb 2023, 00:00

Arne Slot heeft een clausule laten opnemen in zijn contract, waardoor hij alleen voor een bepaald bedrag kan vertrekken bij Feyenoord. Dat meldt Voetbal International. De kans dat Slot naar Leeds United vertrekt is volgens het weekblad klein.

Slot staat volgens Engelse media op de lijst bij Leeds United om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen. Feyenoord laat de succestrainer niet tussentijds vertrekken en Leeds heeft zich ook nog niet gemeld in Rotterdam-Zuid. De club uit de Premier League heeft namelijk zijn pijlen gericht op Andoni Iraola, trainer van Athletic Bilbao.

Clausule

Slot heeft vorig jaar bij de verlenging van zijn verbintenis een clausule laten opnemen in zijn contract, waarin staat dat hij alleen voor een bepaald bedrag de overstap kan maken naar een grotere club in een grotere competitie dan de Eredivisie. Dat zal niet betekenen dat Slot bij elk bod dat er komt sowieso vertrekt.

Voetbal International verwacht dat Feyenoord opnieuw het contract van Slot wil gaan verbeteren en verlengen. De huidige trainer van de koploper van de Eredivisie heeft nog een contract tot medio 2025 in Rotterdam-Zuid. Beide partijen gaan na dit seizoen met elkaar om tafel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.