Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax sloeg afgelopen zomer bod van 63,25 miljoen euro op Álvarez af'

'Ajax sloeg afgelopen zomer bod van 63,25 miljoen euro op Álvarez af'

15 mei 2023, 17:20

Ajax heeft afgelopen zomer, op de slotdag van de transfermarkt, een bod van 63,25 miljoen euro (55 miljoen Britse pond) van Chelsea op Edson Álvarez afgewezen, meldt De Telegraaf.

Van der Sar, Susan Lenderink, Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar hielden de Mexicaanse middenvelder aan zijn contract. Ook een dag later hapte Ajax niet toe, toen Chelsea Ajax de kans bood alvast een winterdeal te sluiten voor 51,75 miljoen euro (45 miljoen pond.) Álvarez was boos en teleurgesteld, maar kreeg de toezegging dat er in de zomer van 2023 met hem zal worden meegedacht.

Nu lijkt het er steeds meer op dat Álvarez komende zomer niet naar Engeland, maar naar de Bundesliga vertrekt. Borussia Dortmund is bereid om ver te gaan, maar ook Bayern München is zeer geïnteresseerd. De verwachting van De Telegraaf is dat Ajax minimaal een totaalbedrag rond de 40 miljoen euro verlangt voor Álvarez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.