Terug

Volg Vandaag Inside

'Zo mooi zijn overleden tv-helden nog nooit geëerd'

'Zo mooi zijn overleden tv-helden nog nooit geëerd'

9 okt 2020, 13:35

Het muzikaal eerbetoon door Danny Vera aan de overleden tv-sterren heeft tijdens het Gouden Televizier-Gala diepe indruk gemaakt op Beau van Erven Dorens. 'Zo mooi zijn de overleden tv-helden nog nooit geëerd', blikt de televisiepresentator na afloop van de avond terug op Instagram.

'Ik hield het niet droog', biechtte Beau op. Op de klanken van Danny Vera's Rollercoaster werd tijdens de versoberde avond stilgestaan bij de bekende Nederlanders die het afgelopen jaar stierven. De huiszanger van Veronica Inside speelde zijn hit vlakbij Koninklijk Theater Carré, waar de tv-prijzen werden uitgereikt, terwijl vrienden en collega's ter nagedachtenis van de overledenen grote, witte ballen neerlegden op de Amstel.

Naast Beau was ook Twitterend Nederland geïmponeerd door het optreden van Danny Vera.

Johan vertelde onlangs in Veronica Inside dat Danny Vera een megacontract in het buitenland heeft getekend. Bekijk hieronder het fragment.

'Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend...
1:46
'Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.