Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech reageert op afgeketste transfer naar Al-Nassr: 'Knee problems, right?'

Ziyech reageert op afgeketste transfer naar Al-Nassr: 'Knee problems, right?'

4 juli 2023, 14:50

Hakim Ziyech heeft op Instagram Stories voor het eerst van zich laten horen na zijn waarschijnlijk afgeketste transfer naar Al-Nassr. Hij plaatst een foto waarop te zien is dat hij op een voetbalveld zit, met daarbij de tekst: "Knee problems, right?" en twee lachende emoticons.

Het is niet duidelijk of Ziyech hiermee lacht om de beslissing van Al-Nassr om de transfer vanwege knieproblemen te cancellen, of omdat de berichten die in de media verschenen, waarin stond dat de transfer was afgeketst vanwege knieproblemen, onjuist zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.