Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: Oranje-selectie speelt wedstrijdje tegen arbeidsmigranten in Qatar

Zien: Oranje-selectie speelt wedstrijdje tegen arbeidsmigranten in Qatar

17 nov 2022, 18:30

Het Nederlands elftal heeft donderdagavond (Nederlandse tijd) arbeidsmigranten ontvangen na afloop van de trainingssessie in Qatar. Naast het uitdelen van foto's en handtekeningen, hadden de internationals ook tijd om een balletje te trappen.

De migranten schudden handen met Virgil van Dijk en Frenkie de Jong en ze maken selfies met Van Gaal. Memphis Depay heeft een viltstift in zijn hand gekregen om handtekeningen te zetten. Uiteindelijk laat Van Gaal, coach als hij is, al zijn spelers een rij vormen. Zodat iedereen elkaar de hand kan schudden en met elkaar op de foto kan.

Na een groepsfoto trappen de arbeidsmigranten met zichtbaar veel plezier een balletje met de voetballers van het Nederlands elftal. Van Gaal ziet dat zijn spelers volgens opdracht uit de duels blijven. Het zou wat zijn als bijvoorbeeld Van Dijk na het EK ook het WK moet missen als gevolg van een ongelukkige tackle van een arbeider uit pakweg Nepal of Bangladesh.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.