Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: Messi scoort twee keer bij eerste basisoptreden voor Inter Miami

Zien: Messi scoort twee keer bij eerste basisoptreden voor Inter Miami

26 juli 2023, 08:46

Lionel Messi weet inmiddels ook bij Inter Miami het net te vinden. De Argentijnse sterspeler was in de nacht van dinsdag op woensdag binnen een halfuur twee keer trefzeker tegen Atlanta United.

Messi maakte vier dagen geleden zijn eerste doelpunt voor Inter Miami en dat hij populair is in de Verenigde Staten is wel zeker. Zo had het duel tegen Cruz Azul meer kijkers dan de NBA-finale vorig jaar.

Nu is Messi opnieuw van belangrijke waarde geweest voor The Pinks. De Argentijn maakte gisternacht binnen een halfuur twee goals. De openingsgoal was na acht minuten, nadat Sergio Busquets hem met een subtiel lobje de diepte in had gestuurd. Messi schoot eerst tegen de paal, maar volgens tikte hij alsnog de 1-0 binnen. Een kwartier later maakte hij de 2-0.

Inter Miami won uiteindelijk met 4-0 van Atlanta United. Door deze overwinning gaan The Pinks aan kop in Groep J van de Leagues Cup, een toernooi waar clubs uit de Major Soccer League en de Liga MX aan deelnemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.