Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Feyenoord-supporter pakt wedstrijdshirt af van jonge fan

ZIEN: Feyenoord-supporter pakt wedstrijdshirt af van jonge fan

17 juli 2021, 19:23

Verschillende spelers van Feyenoord gaven na het gewonnen oefenduel met Werder Bremen (2-1) hun wedstrijdshirt weg. Op beelden is te zien hoe een supporter een shirt op de tribune afpakt van een jonge Feyenoord-fan en dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen.

UPDATE

De supporter die het shirt afpakte heeft uiteindelijk toch het wedstrijdshirt aan de jonge fan gegeven. Op beelden (met herhaling) is te zien dat deze kleine Feyenoord-fan toch nog zijn shirt krijgt.

Feyenoord speelt donderdag in Kosovo de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League tegen FC Drita. 'Ik heb zoals altijd goede dingen gezien, maar we moeten onze ogen ook niet sluiten voor de realiteit. En die is dat we een paar grote kansen hebben weggegeven. Dat zie ik graag anders', aldus Arne Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.