Terug

Volg Vandaag Inside

Zerrouki laat via Instagram van zich horen na mislopen Feyenoord-transfer

Zerrouki laat via Instagram van zich horen na mislopen Feyenoord-transfer

7 jan 2023, 00:00

Ramiz Zerrouki heeft zaterdagavond gereageerd op de misgelopen transfer naar Feyenoord. De 24-jarige middenvelder van FC Twente deelt een foto van zichzelf in de wedstrijd tegen de Rotterdammers van eerder dit seizoen met daarbij een zandloper-emoji.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

FC Twente heeft de onderhandelingen met Feyenoord stopgezet. Zerrouki komt deze winter niet naar Feyenoord. "We hebben gemeld, dat we deze winter Zerrouki niet willen verkopen. Eén van je beste spelers in de winter verkopen, is voor ons geen goede keuze", laat technisch directeur Jan Streuer weten in een reactie aan 1908.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.