Terug

Volg Vandaag Inside

Zeefuik wil zo snel mogelijk weg bij FC Groningen

Zeefuik wil zo snel mogelijk weg bij FC Groningen

20 juli 2020, 16:07

Deyovaisio Zeefuik wil FC Groningen zo snel mogelijk verlaten. De 22-jarige rechtsback, uitgeroepen tot speler van het jaar bij Groningen, aast op een transfer naar Hertha BSC. Zeefuik wordt naar eigen zeggen echter tegengehouden door Groningen.

'Ik doe m'n best, maar heel gemotiveerd ben ik eerlijk gezegd niet', zei de Amsterdammer bij RTV Noord, dat de eerste training in de voorbereiding live uitzond. 'Qua kwaliteit, inzet en intensiteit geef ik alles. Maar ik ben met mijn gedachten ergens anders. Het liefste zou ik nu al in Duitsland zijn, bij Hertha. Dat heeft niets te maken met deze geweldige club en de geweldige supporters. Dat heeft te maken met andere zaken. Ik word tegengehouden, zo voelt het.'

Zeefuik staat nog één jaar onder contract bij Groningen. Hij weigert te verlengen omdat hij een stap hogerop wil maken. 'Ik heb me hier kunnen ontwikkelen en ben nu klaar voor de volgende stap. Natuurlijk is het mooi voor de club dat Arjen Robben hier terug is. Maar ik kijk ook naar m'n eigen toekomst. Ik moet gefocust blijven, maar in gedachten ben ik ergens anders.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.