Terug

Volg Vandaag Inside

WOW! Zo ziet oud-PSV'er Mateja Kezman er tegenwoordig uit

WOW! Zo ziet oud-PSV'er Mateja Kezman er tegenwoordig uit

7 juli 2020, 18:23

Oud-voetballer en tegenwoordig zaakwaarnemer Mateja Kerstman uh… Kezman heeft een flinke metamorfose ondergaan. De oud-speler van onder andere PSV, Chelsea en Atletico Madrid heeft een flinke coronabaard laten staan en is zowat onherkenbaar.

De oud-topscorer van de Eredivisie die samen met Robben een gevreesd tandem vormde bij PSV, behartigt nu de belangen van onder meer sterspeler Sergej Milinković-Savić van Lazio. Prettig zaken doen met deze hipster!

In totaal maakte Kezman 81 goals in het shirt van PSV, waaronder deze wereldgoal in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.