Terug

Volg Vandaag Inside

Woudenberg nog drie jaar bij Heerenveen

Woudenberg nog drie jaar bij Heerenveen

5 aug 2019, 18:22

Lucas Woudenberg heeft zijn contract bij sc Heerenveen met twee jaar verlengd tot medio 2022. De 25-jarige linksback speelt sinds het seizoen 2017-2018 voor de Friese club. "Lucas heeft zich de afgelopen twee jaar goed ontwikkeld en we denken dat hij hier nog verder kan doorgroeien", zegt technisch directeur Gerry Hamstra.

De door Feyenoord opgeleide verdediger kwam tot nu toe 49 wedstrijden in actie voor Heerenveen. Hij scoorde daarin eenmaal. "Lucas past met zijn karakter en speelstijl goed bij de club."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.