Terug

Volg Vandaag Inside

Wim Kieft over Michael Jordan: 'Die is ook in zichzelf gaan geloven'

Wim Kieft over Michael Jordan: 'Die is ook in zichzelf gaan geloven'

19 mei 2020, 01:24

De mannen van Veronica Inside hebben genoten van de documentaire The Last Dance over de carrière van basketballer Michael Jordan. Toch ziet Wim wel nare trekjes bij de voor velen beste basketbalspeler aller tijden.

De mannen komen op de docuserie naar aanleiding van de documentaire die Van Gaal gaat maken over zichzelf. Volgens Johan wordt de documentaire over Louis cult. 'De mensen die hem aanbidden gaan hem nog geweldiger vinden dan ze hem nu al vinden. En de mensen die niks met hem hebben, lachen zich de pleuris', voorspelt Johan.

Wilfred, René en Wim zijn alle drie wel laaiend enthousiast over de documentaire 'The Last Dance' over de carrière van Michael Jordan. 'Zoiets over Michael Jordan nu, dat is écht mooi', begint René. Volgens René is Jordan vergelijkbaar met Messi en van de categorie beste die er ooit geweest zijn.

Ook Wim heeft enorm genoten van de docuserie, maar maakt wel een kanttekening. 'Die Jordan werd wel steeds vervelender', concludeert de analist. Volgens Wim werd Jordan steeds dominanter na zijn terugkeer na drie jaar afwezigheid. Wim doet zelfs zijn befaamde uitspraak: 'Hij is een beetje in zichzelf gaan geloven.' Wilfred en René schieten meteen in de lach, wanneer Wim zijn bekende uitspraak doet. 'Dat doen ze bij jou allemaal', roept Wilfred hem nog lachend na. Wim relativeert zijn uitspraak door te stellen dat het ook niet zo gek is, als je zo goed bent als Michael Jordan.

Ondanks dat Wim de basketballer aan het eind van zijn carrière een enorm vervelende gozer vond, heeft de analist wel enorm genoten van de docuserie. Bekijk hieronder het hele fragment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.