Terug

Volg Vandaag Inside

Wim in tranen na videoboodschap van vriendin: 'Ik wilde de moeder van m'n kind terug'

Wim in tranen na videoboodschap van vriendin: 'Ik wilde de moeder van m'n kind terug'

26 okt 2022, 21:12

Wim Kieft is samen met Ronald Koeman, Hans van Breukelen en Jan Wouters te zien in het tweede seizoen van het Videoland-programma Villa Oranje. Presentator Frank Evenblij laat in een één-op-één-gesprek met Wim een videoboodschap zien van zijn vriendin Suzanne, waarna Wim emotioneel reageert.

"Hai Wim, ik werd gevraagd om iets over jou in te spreken," begint Suzanne haar boodschap. "Dus bij deze wilde ik je zeggen dat ook ik hartstikke trots op jou ben, in hoe je de ongelooflijke beerput die jij in het verleden voor jezelf hebt weten te creëren, toch op een geweldige manier de rug hebt weten te keren. En weer hebt kunnen kiezen voor een heel fijn leven met ons."

Tekst gaat verder onder de foto.

"Daar ben ik dankbaar voor," gaat ze verder. "En ik heb nog heel erg zin om heel veel fijne jaren hier te hebben, met z'n drieën, en straks met z'n tweeën. Want voor je het weet is dat mormeltje weer het huis uit. Heel veel plezier nog daar, ik zie je over een paar dagen. Geniet. Doeg!"

Wim reageert geëmotioneerd: "Dat wilde ik terug, die vrouw. De moeder van m'n kind. Daar was ik wel vreselijk gek op, dus dat raakte ik wel kwijt. Dus ik dacht: die wil ik terug. Ik moest natuurlijk ook naar haar toe, dat hoorde bij die therapie, om je excuses aan te bieden. Er waren er wel meer, maar zij was de eerste. Dus daar ben ik echt heel blij mee, ik ben echt heel gelukkig met haar." Bekijk hier het fragment uit Villa Oranje.

In Veronica Offside blikte Wim afgelopen maandag terug op het emotionele moment in Villa Oranje. Bekijk het in de video hieronder.

Wim geëmotioneerd in nieuw seizoen van Villa Oranje: 'Toen brak ik'
4:31
Wim geëmotioneerd in nieuw seizoen van Villa Oranje: 'Toen brak ik'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.