Terug

Volg Vandaag Inside

'Wilmots ontslagen als bondscoach Iran'

'Wilmots ontslagen als bondscoach Iran'

4 dec 2019, 22:12

Het bestuur van de Iraanse voetbalbond heeft de samenwerking met bondscoach Marc Wilmots beëindigd. Dat meldt het persbureau Isna, nog zonder bevestiging van de bond.

De 50-jarige Belg ondertekende in mei van dit jaar nog een contract tot het WK van 2022 in Qatar. Door opeenvolgende nederlagen in poule C van de WK-kwalificatie tegen Bahrein en Irak staat Iran er echter niet best voor.

Wilmots beklaagde zich vorige maand over de Iraanse voetbalbond. Hij zou nog salaris te goed hebben. De voormalige international fungeerde eerder als bondscoach van België en Ivoorkust.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.